Over ons

Contactgegevens KUBUS Gorinchem

Ralph Hultzer

Contactpersoon: Ralph Hultzer

 Mobiel: 06-51879388
 E-mail: gorinchem@kubus.nl

 Kantoor: De Oude Pastorie,

 Haarstraat 25, 4201 JA Gorinchem

 

 Folder 2020

Ralph Hultzer: Kubus Gorinchem ontzorgt ondernemers met hun administratie en belastingzaken.

Kubus Gorinchem is een administratiekantoor voor de ZZP'er en het MKB en als zelfstandige vestiging lid van de Kubus Coöperatie u.a. Wij werken samen met andere Kubus vestigingen waardoor wij bijvoorbeeld ook de diensten van een fiscalist of accountant kunnen aanbieden.

Mijn loopbaan ben ik gestart in de accountancy bij het huidige Ernst & Young. Daarna heb ik als financial controller en manager financiën & administratie jarenlang gewerkt bij zowel kleinere familiebedrijven als bij grotere beursgenoteerde internationale ondernemingen in verschillende bedrijfstakken. Mijn ervaring in het bedrijfsleven is een solide basis om mede ondernemers te ondersteunen bij hun financiële administratie, belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening. Ook behoort de afgifte van een samenstellingsverklaring bij de jaarrekening tot de mogelijkheden. Ik kan ondernemers desgewenst ondersteunen bij de opstelling van hun begroting, de periodieke financiële resultaten en de liquiditeitsprognose. Als Kubus adviseur help ik u persoonlijk om ondernemen nóg leuker te maken.

Waarom zou u voor Kubus Gorinchem kiezen in plaats van een ander administratiekantoor? Wij onderscheiden ons onder meer omdat aan Kubus kantoren normen en eisen worden gesteld voor onder meer de opleiding en kwaliteit. Permanente educatie is verplicht en is er een periodieke toetsing van de leden aan het interne kwaliteitssysteem. Kubus Gorinchem heeft de toetsing met goed gevolg doorstaan. Ondanks de kwaliteit is onze overhead laag en zijn onze prijzen daardoor scherp.

Kubus Gorinchem is te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/kubusgorinchem en ik heb een persoonlijke pagina op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ralphhultzer