Over ons

Contactgegevens KUBUS Gorinchem

Kubus Gorinchem Ralph Hultzer

Contactpersoon: Ralph Hultzer

 Mobiel: 06-51879388
 E-mail: gorinchem@kubus.nl

 Folder 2020

Kubus Gorinchem is een administratiekantoor voor het MKB en als zelfstandige vestiging lid van de Kubus Coöperatie. Contactpersoon is Ralph Hultzer; laat ik mij als eigenaar van Kubus Gorinchem aan u voorstellen!

Mijn loopbaan ben ik gestart in de accountancy bij het huidige Ernst & Young. Daarna heb ik als financial controller en manager financiën & administratie jarenlange praktijkervaring opgedaan bij zowel kleinere bedrijven als bij grotere beursgenoteerde internationale ondernemingen in verschillende bedrijfstakken. Met mijn professionele achtergrond begrijp ik goed wat er in het bedrijfsleven speelt en kan ik u desgewenst adviseren. Ik ben niet alleen boekhouder maar net als u ondernemer. Ik kan u bijvoorbeeld ondersteunen bij de opstelling van uw begroting, de periodieke financiële resultaten en de liquiditeitsprognose. Ook behoort de afgifte van een samenstellingsverklaring bij uw jaarrekening tot de mogelijkheden. Als Kubus adviseur help ik u persoonlijk om ondernemen nóg leuker te maken.

Een vraag die regelmatig bij ondernemers opkomt is "heb ik een boekhouder of een accountant nodig voor mijn administratie en belastingzaken?" Deze vraag wordt objectief beantwoord op Administratie uitbesteden aan accountant of boekhouder | Ondernemersplein. Toch zijn er minder verschillen dan u denkt. Niet alleen hebben wij u meer diensten te bieden dan alleen 'boekhouden' daarnaast gelden voor Kubus kantoren normen en eisen voor onder meer de toetreding en opleiding. Permanente educatie is verplicht en is er een periodieke toetsing van de leden aan het interne kwaliteitssysteem. Ondanks de uitstekende kwaliteit is onze overhead laag en zijn onze prijzen daardoor scherp.

Kubus Gorinchem is te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/kubusgorinchem en ik heb een persoonlijke pagina op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ralphhultzer