Over ons

Contactgegevens KUBUS Gorinchem

Kubus Gorinchem Ralph Hultzer

Ralph Hultzer

Contactpersoon: Ralph Hultzer

 Mobiel: 06-51879388
 E-mail: gorinchem@kubus.nl

 Folder 2019

Wie is Ralph Hultzer? Ik ben eigenaar van Kubus Gorinchem een zelfstandige vestiging en lid van de Kubus Coöperatie. Als persoonlijke Kubus adviseur help ik u om ondernemen nóg leuker te maken. Ik ben niet alleen boekhouder maar net als u ondernemer.

Mijn loopbaan ben ik gestart in de accountancy bij het huidige Ernst & Young. Daarna heb ik als financial controller en manager financiën & administratie jarenlange praktijkervaring opgedaan bij zowel kleinere bedrijven als bij grotere beursgenoteerde internationale ondernemingen in verschillende bedrijfstakken. Met mijn professionele achtergrond begrijp ik goed wat er in het bedrijfsleven speelt en kan ik u desgewenst adviseren.  Ik kan u bijvoorbeeld ondersteunen bij de opstelling van uw begroting, de periodieke financiële resultaten en de liquiditeitsprognose. Ook behoort de afgifte van een samenstellingsverklaring bij uw jaarrekening tot de mogelijkheden.

Een vraag die regelmatig bij ondernemers opkomt is "heb ik een boekhouder of een accountant nodig voor mijn administratie en belastingzaken?" Deze vraag wordt objectief beantwoord op Administratie uitbesteden aan accountant of boekhouder | Ondernemersplein. Niet alleen hebben wij u meer diensten te bieden dan alleen 'boekhouden'; voor Kubus kantoren gelden ook normen en eisen voor onder meer de toetreding, opleiding, permanente educatie en toetsing aan het interne kwaliteitssysteem.

Kubus Gorinchem is te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/kubusgorinchem en ik heb een persoonlijke pagina op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ralphhultzer